pátek 13. května 2011

shredded tee

Po schlédnutí návodu na joll burr´s blog jsem se zamilovala do toho roztrhaného trička. Řekla jsem si, že to vyzkouším na strašně divně neforemném tričku od river island jsem si řekla, že tohle je to správné tričko pro tohle "do it yourself" a začala jsem párat :-) je to docela náročné. než na to člověk příjde vypáře tak 10 cm za půl hodiny :D ale mě to za to stálo a pak už to šlo docela rychle. Pak jsem jen rozšířila výstřih tak, aby byl na jedno rameno a tadááááá :D výsledek je na světě :-) co říkáte?











PS: včera jsme se s kamarádkou jen tak ze srandy zúčastnili castingu od elite model look :D no řeknu vám, nepřipadám si pěkná nebo tak,ale některé slečny opravdu nikdy neviděli zrcadlo :D :D a to nechci bejt hnusná. 
Co mě ale překvapilo byl názor paní Simony Krainové. Mám prý tlusté boky. O 5 CENTIMETRŮ :D a měla bych to schodit :D :D :D no dobrá,ale na svých bokách mam jen kosti :D to půjde těžce :D
Ale co, byla to sranda, jak některé slečny brali ten casting hrozně vážně a jejich maminky 1OOx víc :D no jako super podívaná. Ale pár slečen má jistě šanci :-)

modré triko / river island +DIY
šedé mini šaty / C&A
řetízek / od babičky, prý ho dostala z austrálie
pásek / terranova
legíny / F&F


4 komentáře: