středa 20. července 2011

prosím, pokud se vám tyto looky líbí hlasujte....a jestli ještě nevíte o soutěži na FASHIONMANIC tak neváhejte a připojte se...

jestli se vám jeden z těchto mých 4 looků líbí stačí na něj kliknou a dát hlas :-) díky

apple neon girl na FashionManic.cz



warhol girl in pink na FashionManic.cz



yellow dot na FashionManic.cz



old school na FashionManic.cz

3 komentáře:

  1. O této soutěži vím. A určitě ti dám hlas :). Jinak děkuji za milý komentář. Pokud máš ještě zájem mě sledovat, tak můžeš. Follow mám dole stránce.

    OdpovědětVymazat
  2. jsou pěkné všechny,ale jeden si přece vyberu a dám hlas;)

    OdpovědětVymazat
  3. Ahoj holky,
    na internetu jsem si hledala nějaký vhodný boty na tohle léto a našla jsem úplně suprový stránky i s e-shopem, kde nabízejí kožený, ručně šitý sandály z Palestiny, Indie a z Řecka. Ta firma, která ty sandály dováží se jmenuje Faraon Sandals a musím říct, že jsem se byla podívat i do jejich kamenný prodejny, protože jsem chtěla vidět ty lidičky, který to tam vedou. Objednávka přes internet byla úplně v pohodě, velice rychle mi boty přišly. Sandály, které jsem si koupila, tak na noze příjemně chladí, noha se nepotí a krásně se vytvarovali. Pecka taky je, že čím víc je nosím, tak tím víc se kůže leskne. Fakt paráda. Taky jsem se na jejich stránkách dozvěděla něco o kůži, jak o ní pečovat apod. A přímo v obchodě velice příjemná obsluha. Tak pokud někdo hledáte pěkný a pohodlný boty na léto, tak mrkněte na www.faraon-sandals.cz. Vřele doporučuju, ahoj Marcy.

    OdpovědětVymazat